K som i Kryssning

Igår kväll så var jag på tjejkväll här i norrköping hemma hos Johanna och Johanna. Det var ur mysigt, vi drack vin och prata, sedan kom Andrea och Isabelle och då drog vi fram spelet Utan tvekan. Ritigt kul och sjukt svårt. Sedan så gick vi ner på Olearys och fortsatte kvällen. Var lite trött imorse.

Sedan ikväll klockan 19:30 så är det avgång med båten från hamnen i Stockholm. Det är jag och Linus som har planerat hela resan, det är födelsedagskryssning på 24 timmar eftersom jag fyllt 20 och han nyss fyllt 21 så det kommer bli sjukt roligt.  Och vi har bjudigt med alla våra vänner ifrån Norrköping. Jag längtar sjukt mycket tills när man precis kommit på båten, man känner doften av hav och man känner hur partyblodet börjar pumpa. Man intar hytten och börjar fixa i ordning sig. Jag har fatiskt inför denna speciella kväll designat och sytt min egen festblåsa, faktiskt det första ordentliga jag sytt, när jag gick i högstadiet så hade jag till och med träslöjd för att jag var så dålig i syslöjden. Så det var ju verkligen en utmaning det här, men jisses vad snygg klänningen blev, är så stolt.

Dags att dra ut till sjöss, hoj!


Caroline. hjärta Tisdagar

Jag bara älskar tisdagar, finns ingen bättre tv kväll en denna alltså. Kvällen startar med färgglada UGLY BETTY klockan 20:00, sedan kommer desperate housewifes klockan 21:00 sedan så fortsätter kvällen med cougar town, som jag bara var helt emot i början, tyckte det var dåligt skådespeleri och dåliga repliker, men nu är jag besatt. Sedan så avslutas kvällen med min stora kärlek CHRISTINE.

Det är min absoluta favoritserie den och sedan tätt efter den så ligger seinfeld också med samma skådespelerska Julia Louis-Dreyfus. Hon är helt och håller klockren. Så dags för TV<3


På tal om Kissie

Älskad, hatad, kaxig och jävligt provocerande

Måste ju nämna att jag är grymt irriterad på Kissie. Hon är förebild till väldigt många unga tjejer och det sätt hon håller på att förstöra sin kropp på är så idiotiskt., som idag så är hon iväg och opererar hakan. Och inte tal om hennes bröstförstoring och läppförstoring som redan är hemsk. Finns många tjejer som bara ser fördelar genom dessa operationer som Kissie håller på med, och själva vill göra om sitt utseende. Men vad fan jag tycker man ska vara nöjd med det man fått och istället använda det. Och visst om man mår psykiskt dåligt över något så visst kör på, men tänk över saken i några år, men Kissie såg ju ut som en normal söt tjej från början, vad sjutton håller hon på med. Nu ser hon ut som en uppblåst bimbo och inget jag vill att unga tonårstjejer växer upp med.

Och inte nog med det så är hon sjukt provocerande, shit höll på att tappa andan när jag såg henne i Bella och Tyra show. Så otroligt dryg och all creds till Bella som verkligen höll stämningen på topp och inte föll för Kissies provocerande utan fortsatte med ett leende på läpparna.

Jag tycker även att det är sjukt att hon har blivit framgångsrik på att vara Sveriges drygaste och mest provocerande bloggerska. Det är ju inte klokt att man kan bli känd och tjäna pengar på något sånt. Nej tacka vet jag modebloggar, inredningsbloggar och kreativa bloggerskor. Nej jag är helt emot provocerande bloggar, läser de inte själv för jag vill inte stötta skiten.

Och till sist snälla Kissie sluta upp med att hata alla, väx upp och plocka bort allt silikon i din kropp. Du kommer ångra dig så sjukt mycket när du blir äldre.


RSS 2.0