Fredag.

Vakna med ett riktigt dåligt humör imorse, hade helt enkelt vaknat på helt fel sida. Men dagen bjöd på underbara stunder så kan ju inte säga något annat än att jag kommer somna lycklig i natt.


Nu är det dags att räkna ner dagarna till en viss speciell dag. Längtar!







Nöjd.-

Nöjd med min nya bloggdesign, bara min header som stör mig, skulle vilja få bilden skarpare, för den är ruskigt skarp i verkligheten, är väl kanske tinypic som gör att den förlorar lite av sin skarphet, vad vet jag. Men det får jag leva med. Nu ska jag ut och skotta igen för andra gången idag. Men det slutar ju inte snöa så då är det ett måste,.


Bloggdesign.

Längesen man var här igen, men nu är det i alla fall dags för en ny bloggdesign, var inne på http://thestatement.blogg.se/ super fin blogg älskar hur hon klipper ut sina bilder, hennes svarta och vita "klisterremsor" och ja allt. Sen så kom jag av en slump in på http://lisaplace.devote.se/ digga hennes header så tänkte försöka mig på något liknande,. får se hur det blir. Så håll utsikt ;) Hah


Tecknardag, idag.

Varit lite dålig på att uppdatera men ska bli lite bättre nu efter nyår. ;)

Laddar upp en bild som jag målat idag, av den gamla skådespelerskan Audrey Hepburn. Såg en tavla hos en kompis på henne och tänkte att jag kan säkert göra en bättre bild på henne en den på den köpta tavlan. Tycker att jag lyckades ruskigt bra. Vad tycker ni? :)






RSS 2.0