En riktig Caroline film. Hihi :)

Idag är det en deppdag, ingen som helst större anledning till det men det är bara en sån dag, det suger.
Bara varit hemma, varit lite halv sjuk sen influensa sprutan igår, och kollat på film. SUper trist dag.
Mamma blev lite orolig eftersom jag var så nere och skicka en otroligt uppmuntrande film till mig alldeles nyss via facebook. Hon måste fasiken vara världens bästa mor, för jag kan faktiskt erkänna att den där filmen fick mig verkligen att skratta högt flera gånger eftersom den var lite knasig. haha, den förgyllde min dag helt enkelt och nu sitter jag här fortfarande med ett leende på läpparna. :) Hon vet precis hur hon ska göra<3 Tack Mamma.

Tänkte dela med mig av filmen här på min blogg.
http://www.tackfilm.se/?id=1259091459984RA26







Sista chansen snart , dags att rösta på mig som Eskilstunas Lucia bara 10 dagar kvar nu tills det avgörs!!

smsa FO LUCIA 9 till 72 680

(Kostnad 5 kronor) p.s Pengarna går till vägörenhet! Två flugor i en smäll ;)
Smsa massor! :D

Underbara Balleriinatest.

Psykologer har upptäckt att sättet man äter ett Ballerinakex på ger en djup förståelse för en speciell människas psyke. Välj nedan vilken metod du använder för att äta Ballerina:

  1. Hela kexet på en gång.
  2. En bit i taget.
  3. Långsamma och små metodiska tuggor där du studerar resultatet efter varje tugga.
  4. Små små minimala och frenetiska knapringar.
  5. Doppad i någon vätska (mjölk, kaffe...).
  6. Ituvriden, först nougatinnehållet, sedan kexet.
  7. Ituvriden, först nougatinnehållet, sedan kastas kexet.
  8. Enbart kexet, inte nougatinnehållet.
  9. Jag tycker bara om att slicka på dem, inte äta dem.
  10. Jag har inget favoritsätt, för jag tycker inte om Ballerinakex alls.

Din personlighet:

1. Hela kexet på en gång.
Du konsumerar ohämnat livet, du är en rolig prick som alla tycker om att vara i närheten av, spännande, bekymmerslös på gränsen till vårdslös. Du är totalt ansvarslös. Ingen borde anlita dig som barnvakt.

2. En bit i taget.
Du är en av två miljoner andra människor som äter sina kex på exakt samma sätt. Precis som dem så saknar du fantasi, men det är inget att oroa sig över, du är helt normal.

3. Långsamma och små metodiska tuggor där du studerar resultatet efter varje tugga.
Du följer reglerna. Du är välvårdad och välordnad. Du är pedantisk och noggrann och engagerar den så till den milda grad i det du håller på med att du börjar irritera andra.

4. Små små minimala och frenetiska knapringar.
Din chef älskar dig eftersom du gör ditt jobb, och det fort som attan. Du har alltid tusen saker att göra, vilket leder till att du inte hinner med att göra dem. Nervsammanbrott och självmord är inte ovanliga i din familj. Din bästa vän heter valium.

5. Doppad i någon vätska (mjölk, kaffe...).
Alla tycker om dig efter som du alltid sätter fart på saker. Du brukar se det positiva i alla nederlag, och värderar om dåliga upplevelser till bra.

6. Ituvriden, först nougatinnehållet, sedan kexet.
Du är väldigt nyfiken, och njuter av att skruva isär saker för att se hur de ser ut inuti och hur de fungerar. Det är dock alltför sällan som du lyckas sätta ihop dem igen till en fungerande enhet, varpå du brukar förstöra alla bevis om att du haft ett finger med i spelet.

7. Ituvriden, först nougatinnehållet, sedan kastas kexet.
Du är bra när det gäller affärer och tar risker som ofta betalar sig. Du tar vad du vill ha och kastar sedan resten. Du är girig, självisk, ond och saknar totalt känsla för vad andra människor tycker och tänker, men det är okej, du får ju vad du vill ha.

8. Enbart kexet, inte nougatinnehållet.
Du tycker om smärta.

9. Jag tycker bara om att slicka på dem, inte äta dem.
Håll dig undan små pälsdjur och sök professionell medicinsk hjälp — NU!

10. Jag har inget favoritsätt, för jag tycker inte om Ballerinakex alls.
Du kommer antagligen från en rik familj, och tycker om att gå klädd i fina kläder på dyra restauranger. Du är noggrann och kinkig när det kommer till vilka kläder du köper, bär och äger. Det måste vara helt rätt. Du tycker om att bortskämd. Du är en primadonna. Det finns inget kex i världen som är tillräckligt för din smak.



MITT RESULTAT:

Känner att jag är både 6an och 7an, för jag äter inte nougaten först och kexet sedan, utan vrider itu kakan, tar försiktigt bort nougatklicken och äter det ljusa kexet först och sedan det bruna med chokladsmak. Sedan så äter jag upp nougatklicken som smält lite mellan mina fingrar haha. Men det är det värt. Så skulle nästan heller som 7an slänga kexet för att få behålla den där härliga nougatsmaken i munnen. Så jag säger en blandning mellan dom två. haha ;)

Träning

Mitt gymkort på Njoy Västerås har gått ut nu och känner inte för att lägga ner pengar på gymmet just nu, så nu ska jag istället ta fram yogabollen och lite hantlar jag har hemma i förrådet. Ska försöka bli duktig på att träna när jag kommer hem från snickrandet. Ska lägga upp ett schema som kommer upp på bloggen inom kort. Känner att det skulle vara skönt att komma i form till sommaren 2010 haha ;)

Nu sitter jag i sängen och har precis kollat klart på ett spännande avsnitt av brother & sisters, så ska sova nu tänkte jag. Gonatt.


MJ<3

I söndags så var jag på bio och såg Michael Jackson This is it, hade hört både bra och dåliga saker om filmen innan. Men själv så tyckte jag att det ver helt otroligt bra. Har alltid älskar hans musik, jag minns till och med första minnet av honom när jag var ca 7 år gammal och var på paken zoo i Eskilstuna. På en scen där så uppträdde "Michael Jackson" jag älskade hans dans och musiken som spelades. Han var grym. Inte förens flera år senare förstod jag att det inte hade varit MJ som stod på scenen och gjorde moonwalks och mimade till skön musik utan det var en imitatör.
Men fyyfan vilken magiskt musik och artist, i en och en halvtimme så satt jag och njöt och hela kroppen rös av den otroliga rösten som ljöd från biohögtalarna. Det var så otroligt intressant att se honom jobba, se hur han var som männsika, så otroligt ödmjuk, en perfektionist ut i fingerspetsarna, en konstnär och så otroligt engagerad i sin musik, han är en otroligt stor inspirationskälla för mig och hans musik gör mig kreativ. När man hör hans musik så förstår man hur otroligt mycket arbete som ligger bakom den, kan bara säga wow!

Ska ladda ner fler av han album nu plus hans nya låt This is it och lägga in på Ipod<3

Finns bara ett ord som kan beskriva honom och det är magisk. R.I.P Michael Jackson.

INREDNING

Det här är min kompis Richards sovrum som jag inredde förra sommaren. Jag har även inrett resten av hans lägenhet som är en 2a i centrala Norrköping på ca 53 kvm, med högt i tak.

Rummet var väldigt oplanerat innan jag börja, den största delen av rummet togs upp av ett gigantiskt skrivbord från kinnarps, det var visserligen snyggt men endast en liten del av skrivbordet användes så resten var "wast area". Det passar inte i ett sådant litet rum. Sängen och tv-bänken som ni ser står så dåligt till att man måste ha supersmala ben för att komma fram till skrivbordet, eller klättra över sängen. Det fanns dåligt med smart förvaring och tapeterna var gul/orange och slitna. Rummet kändes trångt och tråkigt, det var ett rum man inte ville vara i helt enkelt. Så jag kände att det var dags för en make over.

Jag fick fria händer i rummet, bortsett från att sängen ABSOLUT skulle stå framför tvn och att det skulle finnas ett skrivbord och gärna även plats för vänner att sova över. Eftersom han tidigare bara haft en luftmadrass som lades under skrivbordet när någon skulle sova över, eftersom det var den enda plats som fanns kvar.


Jag börja med att tänka ut färger, och jag valde ganska snabbt en ljus antikvit färg på tre utav väggarna.
Eftersom resten av lägenheten är ganska opersonligt inredd så ville jag återskapa Richards personlighet i sovrummet. Han älskar tv- dataspel och film så jag bestämmde mig för att göra ett riktigt rum g33k rum med mycket inslag från dragonball z serien som han är ett stort fan av. Hans favoritkaraktär i serien heter piccolo så han fick bli mitt hjälpmedel i valet av färg till fondväggen. Så jag valde en ljus olivgrön färg och en lite mörkare olivgrön till en målning av piccolo som jag tänkte måla på fondväggen.  

Sedan var det dags att tänka ut möbleringen, jag bestämmde mig för att hålla mig till grönt, vitt och svart i rummet för att få en bättre helhet. Jag valde ett mindre skrivbord eftersom han inte behöver mer till en skärm, ett tangentbord och högtalare. Stolen, sängen och tv-bänken var han nöjd med så de fick vara kvar. Sedan så börja det oändliga letandet efter en bäddsoffa som skulle passa perfekt framför skrivbordet så att det inte blev för långt och såvidare., Jag hittade en tillslut på IKEA, Perfekt! Sedan så inhandla jag nytt påslakan till både säng och bäddsoffa, kuddar, mattor, sänglampa, sängbord, skrivborssaker, lådor, nya garderobshandtag (vilket blev ett otroligt lyft på garderoberna.) och rullgardin osv.

Det tog cirka två dagar att färdigställa rummet men det blev hur bra som helst.
Priset på rummet inklusive allt (färg, penslar, tejp och möbler osv.) hamna på lite under 5000 kronor.

Tidigare användes rummet bara till att sova i eftersom det var trångt och tråkigt och det fanns inga sittplatser. Men nu används rummet mycket till att hänga och umgås med hans vänner, rummet är ljusare och har mer space.






















































Smart förvaring.












































Renovering Dag 5.

I måndags så renovera jag igen, alltså renoveringsdag 5. men tyvärr glömde jag kameran hemma så det blir inga bilder den här gången. Men jag kommer fotografera nästa gång jag åker dit så att ni får se hur det ser ut nu. Jag hann i alla fall riva klart delar av taket, eller ja på ena sidan rummet, ja tyvärr så var ja tvungen att riva mer för Fredde tyckte att det behövdes. Men jag tror det blir bäst så jag med. Annars så blir det så fruktansvärt lågt i tak. Sedan så hann jag även bygga stommar till tvgå fönster som ska byggas igen. Instruktion till hur jag gör stommarna till fönstren kommer i nästa renoveringsinlägg.

8 + 7 + 5 + 6 + 6= 32 timmar på fem dagar.



RSS 2.0