Datafel.

Min dator är inne på lagning det är därför det inte blir några nya inlägg just nu. Hörs så fort jag får min underbara dator tillbaka.

Gonatt.

Gonatt.

Idag så var jag på en sväng innan jobbet och kollade på nyöppningen av ett elektronikföretag där min underbara Linus är Butikschef, är så stolt över honom. Vilket också är anledningen till att vi är här, cheferna där ville nämligen att Linus skulle bli butikschef här i Oslo så det var därför vi kom hit. Butiken var jättefin och det fanns mycket kul teknik att kolla på, såg en grym 3d tv som jag gärna skulle vilja ha.

Oboy att sitta och spendera fredagsmyset framför den. Han har inte kommit hem ännu och klockan är redan 23:20 så det blev en riktigt lång dag för honom, för imorse så vakna jag vid 04:00 av att han gick upp och ljuset från månen som sken in i takfönstret gjorde det svårt för mig att somna om. Nu ska jag i alla fall ta och gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon och jobba. Ha de bra!


Kanske tomten kommer med en LV väska.

I tisdags efter jobbet så blev jag uppringd av C. som med sina vänner var på besök i Oslo just då för att fixa lägenhet. Så vi träffades vid tågstationen och vandrade uppåt på Karl Johan, kul att se dem i Oslo faktiskt känns lite konstigt. Efter att jag lämnat dom högst upp på gatan vid Olerays så tog jag och vandrade gatan ner och fick då syn på Louis Vuitton butiken som jag sedan jag flyttat hit har letat efter. Jag blev eld och lågor när jag såg den och bestämde mig för att gå in. I dörren så stod det en välklädd vakt och öppnade dörren för mig och jg blev helt tagen av alla vackra välgjorda väskor och skor jag såg där inne. I butiken så jobbade det vältalig och välklädd personal och de hade ännu välkläddare och finare kunder att ta hand om, får erkänna att jag kände mig ganska malplacerad när jag kom in där i mina converse. Men kunde inte annat än att strunta i den tanken för wow vilka fina, äkta hantverk. Hela butiken andades lyx och direkt när jag kom ut därifrån så ringde jag min pojkvän och sa till honom att jag ville att vi skulle bli så rika i framtiden att vi har råd att köpa allt i Louis Vuitton, allt från plånbok till resväskor. Redan som liten så avgudade jag Louis Vuitton och svor att jag någon dag skulle vara så rik att jag ägde allt jag ville ha från butiken. Och dit ska jag.

Jag fortsatte sedan Karl Johan ner med ett leende på läpparna och tittade in i Norges svar på NK. Jag blev överlycklig när jag äntligen fann den perfekta julklappen till Linus som jag länge letat efter har alltid blivit något som jag inte riktigt varit nöjd med, men han är så sjukt svår att köpa presenter till. Men nu jäklar i år ska jag ta julen med storm. För som sagt det är inte långt kvar till jul nu så lika bra att börja planera klapparna i tid för då blir det alltid bäst. Själv så önskar jag mig nog ett sätt med riktigt grymma skidkläder, vill ha en snygg snowboard jacka, skidglasögon och slalomskidor, eller varför inte en LV väska. Får se vad tomten kommer med.




RSS 2.0