Fredagsmys.

Dags för fredagsmys.
Har tänkt några ljus i Linus lägenhet och sitter nu och väntar på att Linus, Richard och Danne ska komma. Sen blir det till att göra våfflor och baka chokladbollar. Har funderat på att testa ett nytt nyttigare recept på chokladbollar, där man tar hälften av sockret och sedan tar bort smöret helt och ersätter det med ägg och byter pärlsockret mot kokos. Får se hur det smakar,. :) Sedan så blir det film som ju är självklart när det är fredagsmys pågång. Funderar på att ladda ner Oprhan, handlar om en tjej som helt enklet är störd i huvudet, ska vara ruskigt läskig har jag hört. Får se vad dem andra tycker.

Puss*

Budapest <3

I helgen så var jag i Budapest, med världens mest underbara pojkvän. Tror inte att man kan fira alla hjärtans dag på ett bättre sätt än att åka bort och bara vara med varandra och upptäcka världen. Jag hade planerat in en massa roligt vi skulle göra bland annat gå på tropikarium, gå på Avatar IMAX 3d och bada i något av de fina badhusen de har i Ungern. Vi bodde på ett fint hotell med utsikt över floden Donau och parlamentet som är riktigt grymt upplyst på kvällarna.

Som sagt tropikariumet kom vi aldrig till för att ingen visste vart det låg, sen efter en lång stunds letande träffa vi en som visste var det låg, han sa att det låg utanför vår karta så då strunta vi i det eftersom det säkerligen skulle ta lång tid att komma dit. Sedan så hade jag blivit förkyld under resan pågrund av att jag blivit dyngsur om strumporna av mina läckande skor. Så att åka till badhuset då skulle vara idioti för då skulle jag bara bli jätte sjuk.

Och när vi skulle gå på bio så var Avatar IMAX 3D fullbokat hela februari och det sög eftersom det hade jag verkligen sett fram emot, eftersom jag ÄLSKAR den filmen. Men vi hade turen att få se den i digital 3D istället vilket funka minst lika bra de med. Och eftersom jag såg den med ungerskt tal utan text så korar jag mig själv till en stor Avatar entusiast eftersom jag tyckte det var värt att se den oavsett språket. ;)

Alla hjärtans dag börja med frukost på sängen. Vädret var underbart, soligt och lite halv varmt. Vi gick till en gammal byggnad som heter fiskarbastiljonen där utsikten var fantastisk. Sedan så tog vi en runda på stan och gick i alla fina affärer på fashion street. Senare på kvällen så gick vi till en mysig restaurang åt mat och drack ungerskt vin. Kvällen avslutades med att jag tog med min pojkvän till en stor rondell mitt framför en av broarna som går över Donau och på andra sidan rondellen låg ett av Budapest finaste hotell. Och där på ett träd så ristade jag in våra initialer som en alla hjärtans dag present till honom.

Var en perfekt weekend helt enkelt även fast jag hade läckande skor och inte fick se någon IMAX film. <3












RSS 2.0