Caroline = En Entreprenör, eller ja snart, hoppas jag!!

Du är söt.

Jag är trött, inte helt frisk men glad, jag har en idé till mitt företag, Har sagt det länge nu, men imorgon så gör jag det verkligen jag köper in de prylar jag behöver. Sen bara sätter jag igång. Fyyfan va kul det ska bli.

Fredag den 13.

Såg nyss att det var Fredagen den 13 idag, mm i like<3. Så nu blir det dags att packa och sen ger jag mig av till skolan och efter det så ska jag till Gävle, det ska bli mysigt att komma dit igen.

Hörs senare ikväll. puss.


00:26

Nu är klockan 00:26 och jag är inte trött, eftersom jag varit sjuk nu i två dagar så har jag ju bara sovit hela tiden. Ligger och kollar på CSI och är inne på msn och försöker att få tiden att gå. Imorgon så börjar jag vid ett så jag hoppas jag mår bättre då så att jag kan gå till skolan. Jag och Mandy ska ju skriva om franska revolutionen. Aja men ska ta och kolla klart på medium nu sen blir det numbers på 4an.  


Ha det fint. Puss'


UF- mässan 09

Igår var det UF mässa i friidrottshallen.


Jag och de andra i företaget 6´souls UF tyckte att det var otroligt roligt att stå där på mässan igår. Och t-shirtarna jag tillverkade blev en otrolig hit, super snygga verkligen J och de egendesignade disktrasorna vi sålde tog slut på bara några timmar. Jag tyckte att det var både nervöst och spännande på mässan eftersom jag var med och tävlade i kategorin Bästa säljare.


Shit vad nervös jag var när jag gick in i juryrummet, där inne så skulle jag bevisa att jag var den bästa säljaren i Västmanland. Och jag har verkligen ingen som helst erfarenhet av att sälja men jag bara bestämde mig för att gå in där och ändå visa att det var jag som skulle vinna, att det var jag som var den bästa säljaren. För att jag bara älskar att anta utmaningar som jag inte har någon som helst erfarenhet av, jag älskar att följa mitt motto att Ingenting är omöjligt. Och jag tror att jag har bevisat det nu, för att klockan kvart i fyra igår så kom det fram en kvinna till vår monter och berätta att jag och fem till hade gått vidare till finalen. Och om jag inte var nervös innan så blev jag verkligen det nu, jag gick till rummet där vi skulle ses och de gratulera oss till att vi kommit så långt.

Nu blev det plötsligt fem stycken som satt i juryn, men jag gick in där och bestämde mig för att inte vara nervös. Sen körde jag min grej och efter det så skulle de i juryn ge kritik, jag blev helt röd om kinderna när de sa alla fina saker till mig. De berätta att jag hade en sådan stark energi och positivitet att redan när jag kom in i rummet så blev de intresserade och när jag sedan börja sälja så såg de verkligen hur gärna jag vilja sälja mina produkter att de kände att starkt köpsug, att jag hade en bra kontakt med kunden och en massa annat. Så fina ord jag blev jätte glad verkligen och det var jätte kul att komma till montern där alla i 6´souls UF gratta mig. :)

Klockan fem var jag så nervös att jag knappt kunde stå för att nu så skulle vinnarna presenteras. Först så presenterades vinnarna för bästa monter och vi trodde nog alla att vi hade en chans att vinna men det gjorde vi inte, fan det var jätte tråkigt.


Men sedan så kom kategorin bästa säljare och jag kom på en stolt tredje plats, när de ropa upp mitt namn, alla applådera och jag gick upp på scenen så var den en otroligt mäktig känsla. Inte kunde man tro att lilla jag skulle stå där på scenen inför ca 800 människor och få ett pris. Jag är otroligt stolt över mig själv att jag klara av något sådant. Och det bästa av allt var nog att min mamma och min mormor var där, det var en stark känsla och så klart så fick mamma den första kramen.


Tack alla för att ni finns.


Nej men nu ska jag kolla på film, sen ska jag sova för att jag känner mig lite små krasslig. Gonatt och Puss*


Förberedning innför UF.

Har nyss vaknat, blev lite sent men jag tror jag hinner uträtta det jag ska göra iaf. Först ska jag designa 6 tshirtar som vi ska ha på UF - mässan. Sen ska jag sy tyget vi ska ha i montern som vägg, och efter det bilr det en tur till Västerås om jag hinner.

Hörs senare. *


Torsdag.

Glömde bort lösenordet till min blogg men nu är det fixat, därför jag lägger in ett gammal inlägg som jag bara inte publicerat.

26 februari 2009

YEAH min Ipod lever! Hittade en balklänning igår när jag var på stan med mamma också kan det bli bättre:) Det blev en mintgrön supersöt klänning. ´Jag får hem den på fredag, visserligen är jag inte hemma då men det känns skönt att ha det klart nu.


Kvällen blev en oplanerad utgång med Malin, Amanda, Linn, Chagge och Jocke. Kanske kände att jag klädde mig lite opassande, hade nog de tråkigaste kläderna ever. Och jag valde verkligen helt fel dag för att ha vardagskläder ute på krogen. ;) Aja men sånt händer.


Just nu är jag i Norrköping, Linus och jag kom nyss hit. Känns skönt att vara tillbaka här igen, Jag älskar den här staden och människorna här är helt underbara. Imorgon ska Richard såklart jobba och då blir det en tur på stan för mig och Linus. SHOPPING<3

Nej nu ska jag sova ska upp tidigt imorgon och fortsätta med psykologin. Pusshejs*


RSS 2.0