Härliga 17 maj. Torsdag.

Vilket perfekt sätt att fira nationaldagen på. Igår så anlände Linn och Linda till Oslo också så vi alla var samlade på 17 maj. Vi vakna ganska så sent på förmiddagen, eftersom ingen av oss kände för att gå ut i regnvädret.  Vi gick upp när solen kom fram genom regnmolnen och det blev uppehåll, fixade till oss och gick ut. Det är alltid lika underbart att se alla glada norrmän fira sin dag. Det är parader, flaggor överallt, ballonger, musik och mängder av människor.

Vi gick runt på stan och njöt av allt som hände runt omkring oss i solens sken. Sedan så satte vi oss i slottsparken och hade det trevligt tills regnet började ösa ner från himlen. Vi gick hem och tog det lite lugnt tills det återigen var dags att festa.
Problemet var att vi inte hade någon bra förfest att gå till. Men tillslut så hörde Linns sköna killkompis av sig och sa att vi var välkomna dit.

Så förfesten tog fart i en sjukt mysig bakgård inte så långt ifrån oss. Var kul att lära känna lite nytt folk och vi hade det riktigt roligt. Tiden flög förbi och helt plötsligt så var vi på nattklubben ISH där vi dansade tills vi stupa. Klubben ISH kan jag rekommendera stark, bra musik, lite litet ställe kanske men det fick plats bra med schysst folk på den ytan.

/ C.

flagga

















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0